Szuperhősök Világa

Szuperhősök Világa

D23 2024 Összefoglaló

2024. augusztus 11. - Egy Képregény fan

D23 2024 Összefoglaló

Halihó! A tegnapi nap során a Marvelnek több panelja is volt a D23-on alatt, szóval szokásos módon itt egy kis összefoglaló.
A kamerás felvételeket az előzetesekről belinkeltem, de kérdéses, hogy meddig lesznek elérhetőek.gul0ddbwuae2plp.jpg

 

Amerika Kapitány: Szép Új Világ

A panelt ezzel a filmmel nyitották. Mutattak egy előzetest a filmhez, amit ezen a linken tekinthettek meg.
amiben Ross elnök megkéri Samet, hogy szedjen össze egy új Bosszúállók csapatot és emellett beszél arról is, hogy egy új elemet, adamantiumot nyertek ki az Égi holttestéből, amit hivatalosan Celestial Island-nek, azaz Égi Szigetnek neveztek el.
Láthatjuk Giancarlo Esposito karakterét, Seth Volkovot, azaz Sidewindert, a Kígyók Társaságának vezetőjét. A hátán látható a szervezet logója, azaz nem biztosan nagyobb jelenlétük lesz a filmben. 
Végre láthatjuk Joaquint a Sólyom ruhájában és többet mutatnak a légi csatából, az Égi Szigetnél.
Emellett megmutatták a Vörös Hulkot is a népnek.
Az eventen amúgy korábban bejelentették azt is, hogy Laura Karpman szerezte a film zenéjét.gul20scbgaavvo6.jpg

 

A Fantasztikus Négyes: Első Lépések

Kaptunk egy rövidke videót a forgatásról, amin láthatjuk a Négyes színészeit. Joseph Quinn úgy tűnik, hogy az F4 uniformist viseli itt.
Levetítették az SDCC-n mutatott előzetest ismét, amit amúgy azelőtt készítettek mielőtt elkezdték volna a forgatást. Ezen a linken tekinthetitek meg. Szerepel benne H.E.R.B.I.E. és Galactus is.

gul2pswxeaa1y9z.jpggul3fdtw4aahwud.jpggul3qfhxiaakbjo.jpg


Egy korábbi panelen le is játszották a Fantasztikus Négyes témazenéjét, amit itt tekinthettek meg.

Valamint itt a Galactus témazene is.

 

 

Fenegyerek: Újjászületés

A rendezvényen levetítettek egy előzetest a sorozathoz. A kamerás felvételt az előzetesről ezen a linken tekinthetitek meg.
A sorozat 2025 márciusában startol el, Disney Pluson és már berendelték a második évadot, amit nemsokára elkezdenek forgatni.
Az előzetesben visszatér Matt, Fisk, Vanessa, Foggy, Karen, Megtorló és Célpont is az eredeti DD sorozatból.
Valamint megjelenik Fehér Tigris és Múzsa, akik ebben a sorozatban fognak debütálni.
Az előzetes alapján beazonosították a színészt és úgy tűnik Kamar de los Reyes játsza Hectort. Sajnálatos módon a színész még tavaly karácsonykor elhunyt.
Visszatér még Yusuf Khan, Kamala Khan apja a Ms Marvel sorozatból.
Az előzetesben láthatunk több féle DD maszkot. A sárga ruháét, két vöröset, valamint egy feketét és egy fehéret, mindegyiket vörös szemekkel.
Az előzetes azzal nyit, hogy Matt a börtönben beszél az új ügyfelével, Hector Ayalaval, azaz a Fehér Tigrissel. Hector itt azt mondja "Nézd, valakinek meg kell védenie az utcákat..... Ez több, mint felvenni egy ruhát. Ez egy hivatás. Nemhiszem, hogy érted. Az embereknek egy hős kell." Ezután láthatunk egy részletet, ahogy néhány emberrel harcol egy aluljáróban és az egyiket véletlenül a metró elé löki. Elég valószínű, hogy adaptálják a Fehér Tigris tárgyalását a Bendis féle DD képregényekből, ami SPOILER, azzal ér véget, hogy Hectort hamisan elítélik, majd mikor megpróbál megszökni a bíróságról, akkor szitává lövik a rendőrök. A forgatási képek alapján már tudjuk, hogy ez a sorozatban nem pont így lesz.
Az előzetesben még láthatjuk Margarita Levieva karakterét is, aki állítólag Heather Glenn, Matt új barátnője lesz. Tekintve, hogy láthatjuk az előzetesben táncolni és.... ágytornázni őket, szerintem eléggé megerősíti, hogy utóbbi állítás tényleg igaz.gul4e0kxsaazimt.jpg


Mindvégig Agatha volt

Kaptunk egy új előzetest és egy posztert is a sorozathoz. 

gul79flxkaao1l2.jpg

 

Ironheart

Ezen sorozatnak is levetítették az előzetesét, amit ezen a linken tekinthettek meg.
Az előzetesben láthatuk, ahogy Ririt kicsapják az MIT-ről, majd elkezd a Csuklyával nem túl legális munkákat intézni, hogy legyen pénze a páncél építésre. A Csuklya hátán láthatunk természetfeletti tetkókat.
 Valamint két új Ironheart páncélt is mutatnak. Az egyik ugye az, amit a forgatási fotókon láthattunk, míg a másik egy fekete-fehér páncél, amit az utolsó másodpercben látunk.
Felbukkan még két karakter, akik elvileg Zelma Stanton és Mirage lesznek.gumrtuzwgaapszf.jpg

Érdekességképp megjegyezném, hogy a páncél, amit a jelek szerint a sorozat nagyrészében viselni fog és láthatóan többnyire használt autóalkatrészekből van összerakva, egy igazi páncél, amit megépítettek, ahelyett, hogy 100%-ig CGI-jal oldották volna meg.
ironheart_5.jpg

Mennydörgők*

Ebből nem mutattak sokat. Csak a sizzle reel alatt egy képkockát Florence Pughról, Yelena Belova szerepében.gulnunaamaaqdmd.jpg

 

Most pedig jöjjenek az animációs produkciók.

Brad Winderbaum, a Marvel animációs és streaming részlegének vezetője kijelentette, hogy nem lesz "céges stílus", azaz a különböző sorozatok, különböző animációs stílussal fognak készülni.
Az animációs sorozatok, amikről szó lesz a következő 18 hónapban fognak megjelenni.gupr1gzxwaa5_0y.jpg

X-Men 97

A panelt az X-Men 97-el kezdték, aminek a második évadában a karakterek új jelmezeket kapnak, amiket a Grant Morrison és Frank Quitely féle "The New X-Men" képregényekben látott dizájnokról mintáztak.
Polaris és Apokalipszis visszatérnek ebben a szezonban, valamint debütálni fog Danger, a öntudatra ébredt Veszélyszoba.
Magneto bíróság elé áll ebben az évadban.455008156_7983938625021927_5746137994045872811_n-side.jpg

What If...?

A harmadik évad lesz az utolsó.
Holdlovag, Shang-Chi, Fehér Vízió és Ironheart megjelennek az új évadban.
Oscar Isaac visszatér Holdlovag hangjaként.
Ebben az évadban lesz egy mecha központú epizód, aminek a címe "Go-Avengers: Heroes of the Gamma War". Ebből láttunk képeket korábban. Amerika Kapitány (Sam) itt ki fogja mondani, hogy "Bosszúállók Gyülekező". A Bosszúállók tagjai itt Amerika Kapitány, Bucky, Monica Rambeau, Vörös Őr, Shang-Chi és Holdlovag, akik gamma szörnyekkel fognak megküzdeni.gupwh5zxkaalzvq.jpg

Barátságos és Közkedvelt Pókember

Mutattak egy klipet a "Barátságos és Közkedvelt Pókember" sorozatból, aminek az animációja egyes jelenlévők szerint kicsit hasonlít a What If...?-re, de rajzfilmesebb. Mások szerint 3D-s cell-shaded animációval készült, hasonlóan az X97-hez, de néhány jelenetnél fel van osztva a kép, így olyan, mint egy mozgó képregény.
A sorozat egyfajta "Mi lett volna, ha Vasember helyett, Norman mentorálja Petert?" sztori lesz, ami azért lesz érdekes, mivel Osborn elég megkérdőjelezhető módszereket használ.
Felfedtek egy képet a sorozat karaktereiről, amivel egyben meg is erősítették, hogy Vasember is megjelenik a sorozatban.
A Jövő Alapítványnak lesz valamiféle szerepe a sorozatban.
Mutattak egy klipet, amiben Doctor Strange egy szimbiótával vagy Blackhearttal vagy valami rá hasonlító lénnyel harcol. A portálon keresztül átesik egy pók, ami megcsípi Petert, mikor próbálja megmenteni Nico Minorut, akire a szörny rátámadt.
Colman Domingo adja, majd Norman Osborn hangját.
Ezt már tudtuk, de Hudson Thames fogja Pókember hangját adni. A What If...?-ben is ő adta a karakter hangját.gupahm9waaaz8-k.jpggupbmffwyaeysv9.jpg

Eyes of Wakanda

Ez egy négy részes sorozat lesz, ami kicsit jobban el fog merülni Wakanda múltjában. Az epizódok különböző időszakokban játszódnak.
A sorozatban meg fog jelenni egy Vasököl.
Mutatták, ahogy a Háború Kutyái fizetik meg Wakanda titkainak árát.
Megmutattak egy új karaktert, Nonit, aki egy hajón harcol megszállókkal.gupx2ydxcaarupy.jpg

Marvel Zombies

A sorozat 4 részes lesz és TV-MA, azaz 18+-os korhatárbesorolást kapott.
Az előzetesben megjelenik Wenwu, aki feláldozza magát és átadja a gyűrűit a fiának. Shang-ot megharapja egy zombi és a Tíz Gyűrűt kell használja, hogy kordában tartsa a fertőzést.
Van egy 5 éves időugrás. Itt Shang és Katy a gyűrűkkel edzenek, valamint megjelenik Woo ügynök és néhány skrull is.
Ez a sorozat, majd csak később jön.mz.jpg

Ennyi lenne. Köszönöm, hogy végigolvastad!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr2718463767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása