Szuperhősök Világa

Szuperhősök Világa

SDCC Összefoglaló - DC hírek

2024. július 28. - Egy Képregény fan

CC 2024 Összefoglaló - DC hírek

Halihó! Nemrég végetért a San Diegoi Comic-Con, ahol kaptunk néhány érdekes bejelentést. Itt egy kis összefoglaló.gtceej5xsaadg8n.jpg

 

Előszöris, új logót kap a DC Comics és a DC Studios is. A képregények októbertől ezzel a logóval fognak megjelenni.

 

 

asm2022061cov.jpg

 

Sorozatok:

Kaptunk egy előzetest a Creature Commandos sorozatról. Ebben az előzetesben, amúgy látható Circe, akinek a hangját Anya Chalotra fogja adni.

Valamint kaptunk egy újabb előzetest a Pingvin sorozathoz.
A panelen egyben meg is erősítették, hogy Colin Farrell visszatér Pingvinként a The Batman 2-ben, amit 2025-ben kezdenek forgatni.

Emellett volt egy panelje a "Kalandjaim Supermannel" c. sorozatnak is, ahol kaptunk néhány infót a harmadik évaddal kapcsolatban.
Előszöris, Superboy debütálni fog ebben a szezonban. Tekintettel a bőrszínére, kétlem, hogy Clark és Lex gyereke lenne, szóval valakinek, majd tuti magyarázkodnia kell. Lehet, hogy keverik Connert és Jont?
Lex itt már kopasz.
Az előző évadok antagonistái közül visszatér Amanda Waller, Ezüst Kísértet, Rough House, Mr Myxptlk és Deathstroke. 
Az új antagonisták között van Cyborg Superman, valamint több Kryptoni is.
Hmmm... Cyborg Superman és Superboy itt debütálnak, Steel már megjelent a második évadban, a szakállas Kryptoni lehet az Eradikátor? Lehet megjátszák a "Reign of Supermen"-t?
Jack Quaid elmondta, hogy nem csak Superman hangját adja ebben az évadban.
gtgt1f8wuaakgmn.jpggtguflxx0aa6ryg.jpggtgusbwxeaafv6y.jpg

Kaptunk egy teasert a "Superman & Lois" 4. évadából, amiben láthatjuk, ahogy Superman Doomsdayjel harcol az űrben.

 

Képregények:

Kaptunk néhány képregényes bejelentést is az event alatt.

Az All-In iniciatíva részeként új Igazság Ligája képregénysorozat startol, "Justice League Unlimited" címmel. A sorozatot Mark Waid írja és Dan Mora rajzolja, azaz a jelenleg futó "Batman/Superman: World's Finest" alkotócsapata dolgozik ezen. (Ami amúgy rohadt jó, tudom ajánlani.)
A szériában visszatér az Őrtorony, ami Waid szerint otthonként fog szolgálni a Föld összes szuperhősének és mindenki a Liga tagja lesz. A csapat rotálódik, azaz sztorinként változni fog a csapatfelállás.
Szóval hasonló az alapkoncepció, mint az ugyanezen néven megjelent animációs sorozat mögött.
Akikkel bizotsan találkozni fogunk az Superman, Batman, Wonder Woman, Flash (Mora szerint Wally), Atom, Csillagzafír, Atom Kapitány, Fekete Villám és Marsbéli Vadász.
Robin Fészke lesz az Őrtorony kommunikációs központja. Renée Montoya lesz a biztonsági felelős. Lesz idősotthon is az Őrtoronyban, az Arany Negyed, ami a JSA új bázisa lesz. A hősök Robbaj cső technológia segítségével fognak utazni a Föld és az Őrtorony között. Valamint Supermannek is lesz egy kis bázisa, a Magyány Negyed, mivel a Magány Erődje el fog pusztulni.gtbmmk8wiaa8lug_1.jpggtbzu1gxmaadeca.jpg
Emellett bejelentettek egy új JSA képregénysorozatot is, ami októberben startol. Jeff Lemire írja és Diego Olortegui rajzolja a sorozatot.
Lemire szerint ez egy nagy sztori lesz, ami átszövi az egész DCU-t és már évek óta álmodik arról, hogy ezt írhassa.
Az Igazság Szövetség tagjai itt Sólyomlány (Kendra), Flash, Zöld Lámpás, Vadmacska (Ted), Dr Sors (Khalid) és Sólyomember.
Emellett lesz a sorozatban egy másik csapat is, az Infinity Inc., aminek tagjai Hourman, Jade, Dr Midnite, Sandman, Obsidian, Wildcat (Yolanda), Jesse Chambers és Jakeem Thunder.
A szériában feltűnik az Igazstágtalanság Szövetség is. Már terveznek crossovert a JLU sorozattal. Az első két szám az Absolute Power event idején játszódik.
Kaptunk egy kis ízelítőt is.jsa01-main-cover.jpegclassic-jsa-lineup.jpginfinity-inc-lineup.jpgjsa01_sdcc-first-look1.jpgjsa01_sdcc-first-look2.jpg
Decemberben fog elstartolni a "The New Gods" c. képregénysorozat, amit Ram V ír és Evan Cagle rajzol.
Az Absolute és az All-In eseményei megzavarják a kozmikus egyensúlyt, ami miatt Új Genezis és Apokalipszis újra konfliktusba kerülnek.
V szerint a sztori az apaságról szól. A főszerepben a Főatya, Orion, Big Barda, Mr Mirákulum és Lightray vannak. Scottnak és Bardának már gyerekük van és ez eléggé kihat az életükre. Felbukkannak a Örök Emberek, valamint debütál egy új Új Isten. sdcc-new-gods-promo-art-by-pete-woods-min.jpggthk9qmxcaaozvc.jpg

Több szó esett itt még az új Absolute Univerzumról is, amihez bejelentettek két új sorozatot.
Az első az Absolute Flash, amit Jeff Lemire ír és Nick Robles rajzol. Ezen univerzum Flashe Wally West lesz.gtxlkg1agaittyi.jpg

A második bejelentés az Absolute Zöld Lámpás, amit Al Ewing ír és Jahnoy Lindsay rajzolja. 
A sorozatban meg fog jelenni Hal, John és Jo is.
Scott Snyder szerint ez teljesen újragondolja a Zöld Lámpás mítoszt és a legjobb dolog, amit Ewing valaha csinált. Annyira jó, mint a "The Immortal Hulk". Ennek ellenére megmarad az alapötlet, miszerint az emberek az akarat erejével hoznak fényt a sötétségbe. Az ötletnek két éve egyből zöld lámpát adtak. gtcvqenxcaana9w.jpg

Ezek mellett beszéltek még a korábban bejelentett Absolute címekről is.
Az első sorozat, ami el fog startolni az az Absolute Batman, aminek az első száma október 9.-én fog megjelenni. A sorozatot Scott Snyder írja és Nick Dragotta rajzolja.
Bruce itt egy 20-as éveiben járó mérnök lesz, akinek van egy francia bulldogja. Kb két méter magas és 113 kilós.
Scott Snyder már egy éve dolgozik ezen a könyvön és James Tynnion győzte meg arról, hogy elvállalja.
Kaptunk is egy kis betekintést az első számba.gtxlkfqbcaaqiy-.jpggtxdwttagaa0max.jpggtxd7pxbuaalzg5.jpggtxd7lmbcaa89iu.jpg
A második sorozat az Absolute Wonder Woman lesz, ami október 23.-án fog elstartolni. A sorozatot Kelly Thompson írja és Hayden Sherman rajzolja.
Diana itt az utolsó Amazon és az első szuperhős. Nem csak amazon, de boszorka is, aki a pokolban nevelkedett, a Paradicsom sziget helyett.

Egy szárnyas fekete fém csontváz lovon repül. Tetőtől fel lesz fegyverkezve, úgy azt, ahogy még sosem láttuk.gtxlkfqagaq9oph.jpgad.jpg
A harmadik sorozat az Absolute Superman, ami november 6.-án fog elstartolni. Jason Aaron írja és Rafa Sandoval rajzolja.
A könyv arról fog szólni, hogy fogják Superman alapkoncepcióját és felteszik a kérdést, hogy hogyan nézne ki, ha manapság alkotnák meg.
Az egyetlen dolog, amihez ragaszkodik az Krypton felrobbanása.
Ez az univerzum arról szól, hogy mind egyedül vannak. Nem fogják egyből összedobni a Trinityt. Emiatt Superman kicsit különc, kicsit dühös és elég szexi.
Emellett láthatjuk őt egy seregnyi Peacemakerrel harcolni.gtxlkfwagaaxxfe.jpggtxle6laiaac8jb.jpgKöszönöm, hogy végigolvastad.

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr4318455215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása